Logo Lyphos Elektro Techniek

Over ons

Over ons

Op zoek naar een specialistische elektricien bij u in de buurt?

Bent u op zoek naar een specialistische elektricien bij u in de buurt? Neem dan snel contact op met Lyphos Elektro, regionale elektricien in uw omgeving. Ik leg uw elektro-installatie in een mum van tijd aan en zorg ervoor dat u vervolgens veilig gebruik kunt maken van de elektronica bij u thuis of op de zaak. Dat is ook de reden dat Lyphos Elektro zich houdt aan de veiligheidsvoorschriften en de installatievoorschriften. Ik heb meerdere jaren ervaring als elektricien en daarom kunt u bij mij terecht voor alle elektraklussen. 

Etiam tempor orci eu lobortis. Justo laoreet sit amet cursus sit. Quisque non tellus orci ac auctor augue mauris augue neque.

Logo Lyphos Elektro Techniek

Werkzaamheden

Natuurlijk kan Lyphos Elektro nog meer voor u betekenen. Zo verhelp ik uw stroomstoring, installeer ik elektrische laadpalen, zorg voor veilige en betrouwbare groepenkasten, verricht elektrische aanpassingen aan uw badkamer en help u bij de overgang naar koken op inductie. Ik denk altijd met u mee en kijk naar de mogelijkheden. Daarnaast geef ik advies op maat en deel graag mijn kennis met u. 

Building Construction

Vakkundige en betrouwbare elektricien

Bij Lyphos Elektro krijgt u hulp van een vakbekwame en betrouwbare elektricien. Ik leg uw elektrische installatie veilig aan, hierdoor bent u verzekerd van veiligheid en betrouwbaarheid. Bovendien gaat uw elektrische installatie nog jaren mee. Service staat bij mij helemaal bovenaan, daarom stem ik mijn werkzaamheden graag af op uw wensen. Ik ben een gekwalificeerd elektricien en ben op de hoogte van de hedendaagse ontwikkelingen in de wereld van elektra. 

Lyphos Elektro is ook…

Vragen of een afspraak maken?