Logo Lyphos Elektro Techniek

Installatie elektra

Snel en betrouwbaar
Installatie elektra

thumbnail IMG 1509

Installatie van veilige en efficiënte elektra

De aanleg van veilige en efficiënte elektra laat u door Lyphos Elektro installeren. Dit is vaak het geval wanneer u gaat verbouwen of renoveren. De elektrische installatie kan oud en inefficiënt zijn, waardoor dit geregeld tot gevaar kan leiden. Lyphos Elektro past uw elektrische installatie graag aan of vervangt deze wanneer dat nodig is. Mocht u zelf elektra willen aanleggen, dan kunt u dat regelen. Maar weet wel wat u doet. Het is verstandiger om dergelijke elektra-klussen te laten regelen door de elektricien van Lyphos Elektro. Dan weet u zeker dat uw elektrische installatie efficiënt en veilig geregeld wordt! 

Groepenkast vervangen

Wanneer u een oude en inefficiënte meterkast of groepenkast heeft, vertoont deze geregeld stroringen. Een groepenkast vervangt Lyphos Elektro zo voor u. Een nieuwe groepenkast is namelijk veiliger in gebruik. De aardlekschakelaar van de groepenkast zorgt ervoor dat de elektra wordt uitgeschakeld bij een stroomstoring of kortsluiting. Ik zorg voor de juiste en veilige aanleg van uw groepenkast. Dan kunt u snel weer gebruik maken van uw elektrische apparaten. Toch kan een uitbreiding van uw groepenkast eveneens het probleem oplossen. 

thumbnail IMG 1508
thumbnail AF471A68 EB79 4164 A3BD EBBBC4EE41B4

Elektrische oplaadpalen installeren

Een duurzame vorm van autorijden is elektrisch rijden. Naast de vele voordelen van elektrisch rijden, bestaat er ook een nadeel: uw auto moet opgeladen worden bij een elektrische laadpaal. Hoewel er steeds meer elektrische laadpalen in ons land komen, kunt u er niet van uitgaan dat u deze overal aantreft. Een praktische oplossing kan de aanleg van een elektrische laadpaal op uw terrein zijn. Het maakt niet uit waar u deze laadpaal voor elektra laat aanleggen. Ook voor bedrijven legt Lyphos Elektro laadpalen aan. Ik informeer u graag over de passende mogelijkheden voor uw onderneming en welke winst dit voor u als ondernemer oplevert. 

Vragen of een afspraak maken?