Logo Lyphos Elektro Techniek

Elektricien

Lyphos Elektro, de partner in elektra

Wanneer u een partner in elektra zoekt, dan bent u bij Lyphos Elektro aan het goede adres. Ik verzorg alle aanpassingen, voorbereidingen en vernieuwingen aan uw elektra. Of het gaat om de meterkast, de groepenkast of de overstap naar het koken op inductie… Lyphos Elektro, uw partner in elektra, maakt het mogelijk. Schakel mijn hulp in voor het optimaal laten functioneren van uw elektra. Ik verplaats, vervang en installeer uw meterkast of groepenkast.  

handsome cheerful electrician repairing electrical box and using screwdriver in corridor
cropped view of electrician holding screwdriver near switchboard

Meterkast en groepenkast

Ook voor de uitbreiding van uw huidige elektrische installatie, tref ik als partner in elektra graag voorbereidingen. Vervolgens verplaats of vervang ik uw groepenkast of meterkast. Zeker tijdens de renovatie van uw woning, komt u erachter of de meterkast zich op de juiste plek bevindt en of er voldoende groepen in uw groepenkast aanwezig zijn. Vooral bij het gebruik van nieuwe en luxere apparatuur in keuken of badkamer, zoals het koken op inductie, heeft u meer groepen nodig. Hierbij kunt u de hulp van een partner in elektra goed gebruiken. 

Aanpassing van uw keuken

Aanpassing van groepen komt voornamelijk voor wanneer u apparaten aansluit die meer dan 2000 Watt gebruiken (vooral voor het koken op inductie). De aanleg van een nieuwe groep in de groepenkast is onvermijdelijk. Wanneer u dus wilt overstappen naar het koken op inductie, heeft u eveneens krachtstroom nodig. Lyphos Elektro legt die voor u aan. Daarnaast installeer ik een 3-fasenaansluiting, zodat u snel kunt koken op inductie. 

thumbnail IMG 1508

Koken op inductie

Om goed voorbereid te zijn op de installatie van krachtstroom en een 3-fasenaansluiting, bekijkt de elektricien vooraf uw meterkast. Vervolgens vervang ik uw stopcontact, zodat u een perilex stekker kunt gebruiken voor het koken op inductie. Ik zorg eveneens voor een optimale ventilatie onder en boven de inductiekookplaat. Voor persoonlijk advies over de elektra in uw keuken, maakt u nu een afspraak.

thumbnail IMG 1546
Vragen of een afspraak maken?