Logo Lyphos Elektro Techniek

Elektricien Vught

Over ons

Allround elektricien Vught en omgeving

Elektricien Vught? Koken op inductie en van het gas af is een punt dat tegenwoordig bij veel mensen speelt, ook in regio Vught. Niet alleen de hoge gasprijzen, de Russische invasie in Oekraïne, maar ook het verduurzamen is belangrijk voor velen. De meeste nieuwbouwwoningen in omgeving Vught beschikken over een aansluiting voor inductie, omdat er ze niet zijn aangesloten op het gasnetwerk. In een bestaande woning moeten er meestal de nodige aanpassingen doorgevoerd worden in uw meterkast voordat u kunt koken op inductie.

Elektricien Vught

Meterkast en groepenkast - elektricien Vught

Wanneer u uw inductiekookplaat aansluit op uw elektra in regio Vught, is de kans op overbelasting groot. Dit komt doordat een inductiekookplaat veel vermogen vereist, vaak meer dan de 3860 Watt die een groep geeft. Zeker wanneer u ook andere apparaten aansluit op dezelfde groep, is overbelasting van de elektra vaak een gevolg hiervan. De juiste aanpassingen aan de elektra in uw meterkast, kunnen hiervoor de oplossing zijn. De elektricien van Lyphos Elektro voert deze aanpassingen voor u uit in Vught en omgeving. Zo verzorgt hij een 3-fasenaansluiting, die nodig is hiervoor.

Koken op inductie via krachtstroom
Koken op inductie kunt u het beste doen via krachtstroom. Hiervoor is een 3-fasenaansluiting nodig. De elektricien van Lyphos Elektro maakt dit voor u in orde, omdat het risico op lichamelijk letsel of schade aan uw woning groot is wanneer u zelf deze installatie uitvoert. De elektricien kijkt vooraf even in uw meterkast, zodat hij een goede inschatting maakt van de kosten die de aanpassing van uw meterkast met zich meebrengt. Wanneer uw meterkast is aangepast, vervangt de elektricien uw stopcontact. Want wanneer u kookt op inductie, gebruikt u namelijk een perilex-stekker.

Electricien Vught

Krachtstroom als oplossing

Doordat krachtstroom meer vermogen heeft, voorkomt u automatisch stroomuitval en kortsluiting. Ook dan staat de elektricien van Lyphos Elektro voor u klaar. U wilt echt niet werken met een zodanig hoog vermogen aan elektriciteit dat u lichamelijk letsel kunt oplopen of schade berokkent aan uw woning. Schakel daarom de vakman van Lyphos Elektro in.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor aanpassing aan uw elektra? Bel mij voor een afspraak!

Elektricien Vught
Vragen of een afspraak maken?