Logo Lyphos Elektro Techniek

Contact Lyphos Elektro Techniek

Vragen of een afspraak maken?

Interesse in een van onze diensten of een vraag? Vul het contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op. 

Contact gegevens

Telefoon

06-84147091

E-mail

info@lyphoselektro.nl

Locatie

Tollenstraat 109, 5343 HG Oss

Professionele, regionale en vakkundige elektricien

Dé professionele, regionale en vakkundige elektricien van Lyphos Elektro zorgt voor perfecte service en een goede afwerking van uw elektraklus. De vakkundige elektricien van Lyphos Elektro is een regionale vakman die graag service verleent bij al uw elektriciteitsklussen. Daarnaast vindt de professionele elektricien het erg belangrijk dat u kunt genieten van een verfijnde afwerking. U hoeft zelf niet meer op te ruimen, ik zorg ervoor dat u uw installatie veilig kunt gebruiken. Bij Lyphos Elektro bent u verzekerd van goed en vakkundig maatwerk. Wanneer ik iets niet kan uitvoeren, schakel ik regionale specialisten in die uw klus perfect klaren. 

Bekwame elektricien

U kunt Lyphos Elektro binnen kantooruren bereiken. Voor spoedservice kunt u mij ook na kantoortijden bellen. Wanneer u mij niet aan de lijn krijgt, zorg ik ervoor dat u teruggebeld wordt. Tijdens de eerste afspraak maakt u uw wensen kenbaar. Na het maken van een afspraak, maakt u tijdens dit eerste gesprek uw wensen kenbaar. Lyphos Elektro zorgt voor de perfecte regionale oplossingen om uw wensen zo goed mogelijk te verwezenlijken. Dit wordt vakkundig vastgelegd in een offerte. U ontvangt deze offerte thuis en leest deze goed door. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, dan maken we een vervolgafspraak. Hierin worden concrete afspraken gemaakt. 

Service

Lyphos Elektro hecht grote waarde aan service en zorgt voor de beste afwerking. Zowel tijdens de voorbereidingen en de uitvoeringsfase houd ik u op de hoogte van de ontwikkelingen. Daarbij kunt u ook zelf contact met mij opnemen om eventuele wijzigingen door te geven. Daarnaast betaalt u bij mij nooit te veel en krijgt u garantie op het project. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Lyphos Elektro voor u in de regio heeft? Bel me, stuur een bericht of vul het contactformulier in. Wilt u toch liever een afspraak bij op locatie? Dat kan! Neem hierover snel contact op met Lyphos Elektro. 

Contact